ИТ & Технология

Основата на АУТОонлайн: сигурни Информационни Технологии

Жизнено важно за Вашия успех: информационна технология, на която можете да разчитате на 100%. Ето защо не просто предлагаме голямо хранилище с лесно обслужване, но и върхова технология и добре подсигурени охранителни мерки.

Център за данни: сигурен

Контролна система защитава информацията в центъра за данни от неоторизиран достъп. В случай на проблем със захранването, няколко непрекъсваеми източници на енергия и дизелови генератори подсигуряват продължаване на работата. Базите данни, сървърите и интернет връзките са достатъчни, за да може всички услуги да бъдат предлагани дори при случаи на дефект.

Технология: надеждна

Мощни наети линии гарантират гладко обработване на голям обем информация от четири трилиона байта на месец. Като добавка, специален източник на енергия в сървъра дава допълнителна сигурност. Файъруол, филтри, проверки за вируси - обменът на информация има своята тройна защита. Постоянният мониторинг помага за допълнителна проверка на всички системи за грешки и претоварвания. Това дава огромна надеждност на целия процес.

Софтуер: модерен

Windows технологията позволява гладки операции. АУТОонлайн има някои софтуерни постижения, проверени от германската TÜV преди използването им. За своите бази данни АУТОонлайн разчита на надеждността на Оracle.

Екипът: развитие и технология в АУТОонлайн

За да е сигурно, че всичко протича гладко ние разчитаме на нашия екип. Въпреки това, в случай на нужда, нашата Техническа Поддръжка ще се радва да Ви помогне. Нашите компютърни специалисти продължават да развиват нови продукти и да Ви помагат да вършите своята работа по-добре и по-бързо. Страхотно, нали?

Признати експерти.

Ескпертите вярват на експерти и нашето ноу-хау в ИТ бе наградено: към момента сме квалифицирани като Microsoft Certified Gold Partner, с права на IBM и Oracle.
Стените на АУТОонлайн са декорирани с множество сертификати. Ние програмираме нов софтуер днес със знанията за бъдещите тенденции и технологии. С поглед към обем и трансфер на данни или нови операционни системи като Windows 7. Защото експертите в АУТОонлайн знаят , че утре, днес е вече вчера.

Контакти

Поддръжка

info@autoonline.bg  

обратна връзка

обратна връзка
Желаете да се свържем с Вас? Просто попълнете и изпратете.

Страница: