VALUEpilot

Приложение за определяне на действителна стойност на автомобили.


АУТОонлайн работи заедно с университети и статистици за да създаде метод за изчисление, който използва изкуствен интелект и собствената база данни на АУТОонлайн (с около 4 милиона превозни средства!) за да генерира действителна стойност на превозното средство. Въпреки това, дори най-сложните изчисления не се припокриват с един променлив пазар. Ето защо, АУТОонлайн отива още по-далеч. Теоритичните изчисления се обогатяват с анализ на реални предложения в интернет пазара - ''Изчисления + Реалност''. За тази цел се прави справка сред предлаганите автомобили във водещи интернет пазари. Дублиращите се оферти биват филтрирани, за да се избегне неточност на средните стойности. Двата компонента - изчисления и пазарен анализ - се използват от АУТОонлайн за определяне на действителната стойност. Кое е специалното? Към настоящия момент VALUEpilot е единствения инструмент комбиниращ и двата компонента. Това прави прогнозите реалистични, а посочените граници на действителната стойност уникални.

За да е сигурно, че тази комплексна система е лесна за приложение, АУТОонлайн създаде лесен за употреба софтуер. За разлика от информацията, която се е налагало да въведете в миналото, сега се нуждаете само от въвеждане на VIN номер. С едно натискане на бутона и след няколко секунди получавате действеителна стойност със списък от сравними превозни средства. Всичко на едно място – данни на превозните средства, сравними превозни средства и граници на стойността - изобразени в подробен PDF документ. Експертите работещи успешно с АУТОонлайн повече от 10 години са пионери в употребата на новите приложения създадени от нас. Приложението за определяне на действителна стойност е само елемент от новите продукти на AUTOonline.

Не чакайте повече, а се свържете с нас – ние ще се радваме да Ви помогнем.

 


Свържете се с нас: info@autoonline.bg

Контакти

Поддръжка

info@autoonline.bg  

обратна връзка

обратна връзка
Желаете да се свържем с Вас? Просто попълнете и изпратете.

Участвате ли вече?

Как да се включите.
Просто публикувайте своите превозни средства с щети или автомобили втора употреба в АУТОонлайн - водещият портал в Европа за определяне на най-добри остатъчни стойности.
Просто, лесно и сигурно. За професионалисти и частни лица!

Страница: