Местният пазар работи за Вас!

Правим така, че местния пазар да работи за Вас!

В определени случаи, се налага да събирате прогнози за остатъчната стойност, от търговци, сервизи и купувачи във Вашия регион. Сега, това вече е много по-лесно с услугата за местен пазар на АУТОонлайн.

Ето как работи:

Като автомобил експерт, определяте местни парньори, с които предпочитате да работите. АУТОонлайн ги интегрира. Вие предлагате своите превозни средства в борсата ни и избирате партньорите, от които очаквате предложения. Те ще бъдат информирани посредством e-mail от АУТОонлайн и ще получат автоматично достъп до данните на предложените от Вас автомобили, заедно с всички описания, калкулации, експертни оценки и снимки. След изтичане на срока за наддавания, Вие получавате списък с предложенията получени от местния и общия пазар. Бърза обработка, обслужване на клиенти и намалени разхди, без телефонни обаждания и допълнителни разяснения.

Контакти

Поддръжка

info@autoonline.bg  

обратна връзка

обратна връзка
Желаете да се свържем с Вас? Просто попълнете и изпратете.

Участвате ли вече?

Как да се включите.
Просто публикувайте своите превозни средства с щети или автомобили втора употреба в АУТОонлайн - водещият портал в Европа за определяне на най-добри остатъчни стойности.
Просто, лесно и сигурно. За професионалисти и частни лица!

Страница: